Geen betere manier om een band te smeden, dan met een goed wijntje erbij

Vino Perito heeft een klein maar fijn netwerk van Italiaanse wijnboeren waarvan we graag de wijnen verdelen en waarmee we een warm, persoonlijk contact hebben. Waar onze voorliefde voor Italië vandaan komt? Ontdek de roots van Vino Perito!

Leer op een leuk en informatieve manier

Wijn proeven, smaken/geuren herkennen, wijn schenken, combineren met de juiste gerechten en het proces achter het produceren van verschillende soorten wijn.

Je zal zeker niet het gevoel krijgen dat je terug op de schoolbanken zit, want humor en leuke anekdotes worden zeker niet achterwegen gelaten bij ons.

Schenk uzelf meer winst

Met Vino Perito slaat u een mooie dubbelslag. Uw klanten zijn tevreden met het kwalitatief, budgetvriendelijk gamma dat u hen aanbiedt én tegelijkertijd haalt u extra voordeel dankzij de interessante marges.

Bied voortaan ook wijn van Vino Perito aan. Ontdek ons volledige wijngamma, registreer u om onze prijzen te checken en om rechtstreeks te kunnen bestellen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of contacteer ons voor persoonlijk advies voor uw zaak.